Resultaten voor pesten mag een boer overal op

pesten mag een boer overal op
Pesten.
De Boer Deze mag overal worden opgegooid, wanneer deze is opgegooid mag de speler een kleur naar keuze kiezen. De Vrouw Geen waarde. De Heer Geen waarde. De Aas Als de aas wordt opgegooid, draait het spel de andere kant op.
kroonluchter
Pesten Kaart-spel.nl.
Een boer: de speler die deze kaart speelt, mag een kleur of vorm kiezen. Een boer mag veelal op alle kaarten gegooid worden, los van de kleur of vorm daarvan hoewel dit laatste niet in alle sets van regels geldt. Optelregel: na een pestkaart mag een volgende pestkaart worden gespeeld, waarbij de volgende speler de som van de gespeelde kaarten moet trekken. Dus na een 2 mag een joker gespeeld worden, zodat de volgende speler 7 6 of 9 kaarten moet trekken. Niet-optellen: na het opgooien van een 2 of een joker moet er verplicht het aantal te kopen kaarten gekocht worden. Er mag dus niet nog een pestkaart opgegooid worden. Keerkaart op koopkaart: Om nog meer te pesten kan men ook op de joker of een 2 een keerkaart leggen, waardoor de speelrichting weer verandert en de ander moet pakken.
muursticker
Pesten Speltips.eu.
De speler mag een kleur kiezen waar de volgende speler mee moet spelen. Dit kan dus ruiten, harten, schoppen of klaver zijn. Een boer mag alleen worden opgelegd als deze past op de voorgaande kaart. Een ruiten boer mag dus op een ruiten 3 worden gelegd, maar niet op een schoppen koning.
adverteren via google
Spelregels van het kaartspel pesten Kinderboekenweek 2017 over griezelen.
Het kind van overal en nergens groep 5 t/m 8. Zoeken naar: Zoeken. Spelregels van het kaartspel pesten. 12 september 2013 speelkaarten, Spel kaartspel, pesten, speelkaarten sp-admin. Het kaartspel pesten is een leuk en relatief eenvoudig spel voor jong en oud. Het is het de bedoeling dat je je speelkaarten zo snel mogelijk kwijt raakt. Het aantal spelers bedraagt minimaal twee. Je hebt een kaartspel of meerdere kaartspellen nodig, inclusief jokers. KLIK HIER VOOR HET GRATIS SPEELKAARTEN WERKBOEK. Alle spelers krijgen 7 kaarten. De resterende kaarten vormen de pot en liggen gesloten op een stapel op tafel. De bovenste kaart van de pot wordt open op tafel gelegd. De speler die begint is nu aan zet, hij of zij moet één kaart op de open kaart leggen, die kaart moet dezelfde kleur of waarde hebben als de kaart die er al ligt. Als er bijvoorbeeld ruiten 4 ligt, dan mogen daar allemaal ruiten kaarten op, maar ook een 4 in alle andere kleuren. Als je niet kunt in je beurt, dan moet je een kaart van de pot pakken, en is de volgende speler aan de beurt. Als de gekochte kaart wel kan, mag die gelijk worden opgegooid.
offshore industrie
Pesten kaartspel Wikipedia.
De speler die deze kaart speelt, noemt een kleur waarmee vervolgens verder gespeeld moet worden. In sommige spellen mag een Boer altijd opgelegd worden, ongeacht kleur of waarde van de voorgaande kaart. In andere spellen mag de Boer alleen opgelegd worden als deze, net als alle andere kaarten, past qua kleur of waarde op de voorgaande kaart.
Hoe speel ik pesten.
Gooi je een acht op op een andere acht, of op een kaart van dezelfde soort, dan moet de speler die na jou komt de beurt overslaan. Een boer mag je overal opgooien en is de ideale kaart als de open kaart bijvoorbeeld schoppen is en jij veel harten in je hand hebt. Gooi je de boer op, dan mag jij namelijk bepalen wat het wordt. Is de volgende speler het er niet mee eens, dan kan hij/zij ook weer een boer opgooien en de soort bepalen. Komt er een aas in het spel, dan draait de speelrichting om. Dus speelde je eerst met de klok mee, dan ga je nu tegen de klok in. Deze kaart gooi je bijvoorbeeld op als je ziet dat de speler na jou nog maar heel weinig kaarten heeft. De speler die de aas opgooide, krijgt niet nogmaals de beurt. De aas heeft dus weinig functie als je met zn tweeën speelt. Tel de punten. Speel je meerdere potjes pesten?
Spelregels pesten Ouders Online.
Boer: Mag op elke kleur om kleur te wisselen. Je kunt niet: 1 pakken, maar je mag NIET opgooien als je dan wel kan. Je mag niet als laatste uitkomen met een pestkaart 2 of joker, maar wel met een boer die je dus overal op kunt leggen.
Speluitleg Pesten Spelregels pesten Pesten spelen.
De boer mag alleen opgelegt worden als hij dezelfde kleur heeft als de kaart die op tafel ligt. Er is ook een andere variant van het spel waarin de boer altijd opgelegt mag worden maar dan moet er wel verder gespeeld worden in de kleur van de kaart.
Spelregels van pesten, handleiding van pesten, alles over het kaartspel pesten Tallsay.com.
Spreek van te voren af of de boer overal op mag, of dat hij alleen op mag worden gegooid als hij gelijk is aan de kleur van de kaart eronder. Er is ook een variant waarbij de boer overal op mag worden gegooid maar dat er daarna in de kleur van de betreffende boer word verder gespeeld. Heeft ook weer 2 varianten. Het kan betekenen heer, keer. Dat het spel draait en dat er niet meer met de klok mee word gespeeld, maar tegen de klok in. Of het kan betekenen heer, nog een keer. En dat houd in dat je nog een kaart op mag gooien. een aas kan hetzelfde werken als heer, keer. Dat het spel dus word gedraaid. En er tegen de klok in word gespeeld. met een joker moeten er 5 kaarten van de pot af worden gepakt. Diegene die de 5 kaarten moest pakken, mag daarna wel bepalen in welke kleur er verder word gespeeld. het spel word al spelende vanzelf duidelijk! hopenlijk heeft deze uitleg u wat geholpen met het leuke familie kaartspel pesten.

Contacteer ons