Resultaten voor pesten en treiteren

pesten en treiteren
Pesten en treiteren Buro Konfidi Vertrouwenspersonen.
Pesten en treiteren. Onder pesten wordt verstaan alle vormen van intimiderend gedrag met een structureel karakter van een of meerdere werknemers collegas, leidinggevenden. Dit gericht tegen een werknemer of een groep van werknemers die zich niet of onvoldoende kan verdedigen tegen dit gedrag.
gratis adverteren op marktplaats
Pas op voor perverse narcisten Psychologie Magazine.
Psychiater en psychotherapeute Marie-France Hirigoyen laat in haar boek zien waar perverse narcisten toe in staat. Pesten en treiteren in relaties komt vaak voor. Het lastige is dat het meestal verborgen blijft, want de treiteraars spelen naar buiten toe mooi weer.
condensdroger
Pesten treiteren Paperback Marie-France Hirigoyen Boek Bruna.nl.
En dat terwijl iedereen het slachtoffer kan worden van intimidatie. In Pesten en treiteren legt psychiater Marie-France Hirigoyen haarscherp de mechanismen bloot die aan pesten en treiteren ten grondslag liggen, en laat aan de hand van vele casestudies de soms extreme gevolgen ervan zien.
dames horloges
Wereldbibliotheek.
En de werkelijkheid is dat iedereen er slachtoffer van kan worden. De Franse psychiater Marie-France Hirigoyen legt helder en haarscherp de mechanismen bloot die aan pesten en treiteren ten grondslag liggen, en laat aan de hand van vele casestudies de soms extreme gevolgen ervan zien.
sea survival training
Wat is pesten/treiteren en wat zijn de gevolgen en motieven? Mens en Samenleving: Communicatie.
Wat is pesten oftewel treiteren nu eigenlijk, en wat zijn de gevolgen en motieven hiervan? Bij pesten wordt met name aan pestende kinderen gedacht. Echter blijkt pesten ook veel voor te komen onder volwassenen op bijvoorbeeld de werkvloer. De gevolgen van pesten kunnen veel invloed hebben op het leven van iemand.
Pesten en treiteren; psychisch geweld in het dagelijks leven.
Pesten en treiteren; psychisch geweld in het dagelijks leven. Psychologie algemeen, Overige onderwerpen uit de sociale psychologie, Geestelijke mishandeling, Wijsbegeerte, Psychologie, Mens en Maatschappij, pesten, Relatieproblemen, Psychologie van huwelijk, relaties en gezin Taal. Vraag dit boek aan bij de Bibliotheek.
Treiteren.
Angélique van Beers Gepubliceerd: 23-06-2008 Gewijzigd op: 08-12-2016. Voortdurend iemand treiteren tot hij de wanhoop nabij is. Typisch iets voor kinderen? Nee hoor, ook volwassenen kunnen elkaar meedogenloos pesten. Op het werk bijvoorbeeld. En dan hebben we het niet over onschuldige plagerijtjes.
Treiteren Pesten: Hoe maak je ze weerbaar? J/M Ouders.
Hobby en Interesses. Sport en Beweging. Uitstapjes en Vakantie. Middelbare school kiezen. Opvoedstijlen en doelen. Pleegouders en Gastgezin. Verhuizen en Emigreren. Gedrag op school. Pesten op school. Treiteren Pesten: Hoe maak je ze weerbaar? Treiteren Pesten: Hoe maak je ze weerbaar?
Cookies op pzc.nl pzc.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.

Contacteer ons