Op zoek naar boek pesten?

boek pesten
Boeken over pesten 6 tot 9 jaar Stop Pesten NU.
Verder vind je in dit boek persoonlijke verhalen van kinderen over pesten. Uitgever: Corona, 2005. Stichting Stop Pesten Nu zet zich in om pesten te stoppen. Hierbij richten wij ons vooral op voorlichting en preventie van pesten en cyberpesten, dit verzorgen wij op: op scholen, sportclubs, op het werk en in bejaardentehuizen.
eco
Boeken over pesten Moed.
Hieronder een lijst van boeken die wij van Kids tegen Geweld kunnen aanbevelen. Heb jij een tip van een leuk, indrukwekkend of goed boek over pesten, stuur ons een email. Haas en Mol zoeken een uitweg. Mieren in je buik.
muursticker
Boeken over pesten 12 Stop Pesten NU.
Dit boek is samengesteld uit brieven van mensen die vroeger gepest werden. Ze zijn op verzoek van de auteur geschreven aan degene die hen pestten of dat nog doen. Het zijn aangrijpende verhalen van kinderen, jongeren en volwassenen die veelal hun leven lang getekend zijn door wat er gebeurd is. Want, zoals in een van de bijdragen staat: Pesten duurt soms maar even, maar verminkt levenslang.
koffiemachine vergelijken
Boeken over pesten op een rijtje PestenIsLaf.nl.
De nadruk ligt in het boek sterk op pesten als groepsproces, gezien pesters vaak worden bijgestaan door een grote groep meelopers die elkaar in het pestgedrag versterken. Het boek Pesten op School beschrijft enkele interventieprogrammas die getest zijn op effectiviteit om pesten te stoppen en/of voorkomen.
meditatiecursus
Boeken over pesten Kinderboekwinkel.nl.
Hoe ga je om met pesten of de pesters? Er zijn heel veel boeken over geschreven, soms zielige verhalen, maar vaak ook mooie verhalen die helpen of juist het pesten tegengaan. Hier vindt u de 2 belangrijkste boeken volgens De Kinderboekwinkel.
Leesplein 12.
Deze verhalen gaan over pesten en gepest worden. 0-4 4-6 6-9 9-12 12 15. Boeken voor 12. Let op: bij de boeken staan 1, 2 of 3 sterretjes. Hoe meer sterretjes, hoe moeilijker het boek! Vertaald uit het Engels door: Esther Ottens.
5x Prentenboeken over pesten JufBianca.nl.
Ook wordt hier duidelijk dat de groep altijd sterker is dan de pester, en dat zij de pester duidelijk kunnen maken dat pesten niet leuk is. Het boek bevat tekeningen met een bijzondere spattechniek. Hebben jullie ervaring met pesten bij kleuters?

Contacteer ons